Zomer voorbij? Update je garderobe!

0
994

Een week geleden zweette heel Nederland nog door de extreem lange hittegolf. Enkele dagen boven de 30 graden: alle stranden waren vol. Gelukkig is het nu wat afgekoeld. Zou dit echt het einde betekenen van de echte zomer? Dat betekent maar één ding: tijd om je voor te bereiden op de koudere periode van het jaar. Hoewel het niet direct nodig is om in je dikste winterjas rond te lopen, is het gewoon een fijn gevoel om je garderobe weer helemaal up to date te hebben. Als de eerste stormachtige herfstdag aanbreekt, dan ben je er in ieder geval klaar voor! Deze blog gaat over twee items die dit jaar echt niet in je garderobe mogen ontbreken.

De trui

Een trui is altijd handig. Ik vermoed dat er geen winter of herfst voorbij is zonder dat jij ook een trui uit de kast haalt. Er zijn ook allerlei verschillende modellen truien. Je hebt bijvoorbeeld de hoodie. Dit is een iets wijder model, herkenbaar aan de capuchon. Ook heb je aan de voorkant een groot vak, handig voor bijvoorbeeld je telefoon of portemonnee. Als je een hoodie samen met een joggingbroek draagt, straal je een echte ‘chill vibe’ uit. Dit is natuurlijk heerlijk in huis. Als je naar buiten gaat, is het beter om de joggingbroek te vervangen door een normale broek. Hoodies zijn er in neutrale kleuren zoals zwart of grijs. Vind je dit te saai? Gelukkig zijn er ook allerlei soorten hoeden met leuke kleuren en prints. Zoek bijvoorbeeld naar een Balenciaga-trui. Een hoodie wordt niet bij elke klus als kleding geaccepteerd. Gelukkig zijn er ook andere modellen truien. Ook heb je truien zonder capuchon, met een ronde hals of een V-hals. Deze kleden je al een stuk beter. Deze truien worden vaak over een overhemd gedragen, zodat de kraag van je overhemd nog goed te zien is. Als je dit bijvoorbeeld doet met een donkerblauwe trui, kun je prima op het werk verschijnen.

Het spijkerjack

Een andere echte klassieker is het spijkerjack. Dit model is ook al vele seizoenen te zien in modebladen. Je kunt ook een spijkerjasje in verschillende kleuren kopen. Je hebt natuurlijk de basiskleuren denim, zoals licht- en donkerblauw, maar ook zwart en wit zijn te vinden! Wil je nog wat meer opvallen? Ga voor een jas in een vrolijke kleur geverfd. Bijvoorbeeld een wit Levis spijkerjack heren met gele, blauwe en roze verfvlekken erop.