Heb je niet dat volle haar of wil je je haar langer en voller, dan biedt Hairextensions Voordeel de ideale oplossing. Zij zijn dé professionals op het gebied van hairextensions en hebben ze in alle soorten en maten. Benieuwd naar de verschillen en voordelen van hairextensions? We zetten ze voor je op een rijtje.

Clip in extensions

Is het jouw tijd om vandaag te shinen en wil je net wat langer en voller haar. Dan ben je bij de Clip in extensions aan het juiste adres. Dit zijn twee tot acht stroken mensenhaar die je door middel van een clip aan je eigen haar bevestigt. Je kunt het uittrekken wanneer je maar wilt en het is erg goedkoop. Daarnaast beschadigt het je eigen haar minimaal en geeft het de perfecte aanvulling op glans.

Wax hair extensions

Deze extensions zijn geschikt voor de lange termijn, vier maanden is normaal, dus ideaal als je geen zin hebt om het elke dag uit je haar te halen en de volgende dag weer terug te doen. Om je haar mooi volume te geven, heb je meestal vijfenzeventig strengen nodig. Als je wax hair extensions gebruikt om je haar te verlengen, heb je er ongeveer honderdvijftig nodig. De meeste vrouwen borstelen hun haar elke dag. Dat is ook nodig bij de wax hair extensions, tenminste als je het er zo lang mogelijk mooi uit wilt laten zien.

Micro-ringverlengingen

Wil je meer volume of langer haar? Dan zijn deze micro ring extensions ideaal. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling met een langdurig resultaat. De naam micro ring extensions zegt het al. De extensions zijn aan één ring bevestigd. Om de perfecte eenheid te creëren verbind je die ringen met je eigen haar die je kunt vastmaken met een tang. Deze microring extensions gaan ook vier maanden mee.

Haarextensies met draad

De wire hair extensions lijken erg op de clip in extensions. Alleen deze zijn niet met clips maar met draad verbonden. Ze kunnen je de perfecte look geven op een feest of evenement doordat de wire hair extensions extra lengte en volume geven. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat iemand de draad zou kunnen zien, want deze zit zelfs onder je eigen haar. Dit geldt voor alle genoemde extensies.