Balkon upgrade

0
1166

Normaal zit je nooit zo vaak op je balkon. In theorie is het heerlijk om daar een tijdje te zitten als de zon schijnt. Zo romantisch stelt u zich het al voor als u uw huis koopt of huurt. In de praktijk hebben we er heel weinig op gezeten. Al snel ging je naar het park of naar een café om aan de hitte te ontsnappen. De enige functie voor ons was lange tijd beperkt tot de mogelijkheid om de deuren te openen voor meer ventilatie in het appartement. Sinds kort hebben we het balkon echter volledig herontdekt. Gedwongen binnen zitten geeft je de drang om buiten te zitten, en zo’n balkon is erg prettig. Tegelijkertijd zagen we de haken en ogen van ons huidige balkon.

Kaal beton

Het betonnen oppervlak was altijd erg warm. Daar denk je alleen aan als het zonnig wordt, maar het was bijna ongemakkelijk om met blote voeten op te staan ​​als het een warme dag was. Eerst hadden we wat houten latten neergelegd. Deze werden wel minder warm, maar waren uiteindelijk niet prettig. We hadden iets nodig dat je goed buiten kunt zetten maar tegelijkertijd niet zo erg opwarmt. Toen een vriend van ons zei: “kunstgras heeft een goede temperatuur”.

Kunstgras

Kunstgras op balkon, daar hebben we nooit over nagedacht. Tegelijkertijd was het logisch. Het wordt wel warm op een voetbalveld met kunstgras, maar nooit zo heet dat een sliding niet meer mogelijk is. We hebben toen online een staal besteld om het uit te testen.

Test

We hadden het monster op het balkon gelegd. Toen het op een goede dag 24 graden was, wisten we dat dit het juiste moment was om te testen. Het gras voelde aangenaam warm aan, het glinsterde niet van het beton of de latten. We hadden hier meer van nodig!

Bestellen

Uiteindelijk hebben we onze matten online besteld bij kunstgrasnet. Deze hadden een handige gids over welk soort gras het beste was voor gebruik en lengte. We gingen uiteindelijk iets langer mee dan het monster dat we eerder hadden getest. Onlangs was het weer lekker warm. Na die tropische dag durf ik te zeggen: kunstgras op een balkon is een geweldig idee! Als je je balkon wilt upgraden, zou ik snel online op zoek gaan naar een plakje, want er komen alleen maar meer warme dagen aan. Bestel snel en maak gebruik van dat balkon, zit met je tenen in het gras!