Uw tuin wordt waarschijnlijk de belangrijkste plek voor de komende zomer. En dus kun je het maar beter in de watten leggen. Door nieuwe tuingrond te kopen geef je de tuin wat extra voedingsstoffen en, laten we eerlijk zijn, hij ziet er ook een stuk leuker uit. U kunt tuingrond online kopen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om zakken tuingrond te halen en deze zelf te sjouwen. Maar als je een kuub tuingrond nodig hebt, dan zijn dat veel zakken. U kunt dit beter gewoon bij u thuis laten bezorgen. Het wordt dan ook direct voor u gestort. De afwerking is natuurlijk een klus voor jou.

Waarom zou ik tuingrond kopen? Er zit toch aarde in de tuin?

Natuurlijk is het. Maar na verloop van tijd, en zeker bij intensief gebruik, wordt de grond in je tuin volledig ontdaan van alle voedingsstoffen die planten, bomen en gras nodig hebben. Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om de grond bij te werken met mest en andere bodemverrijkers, maar de kans is groot dat het je niet lukt. Door tuingrond te kopen zorg je in één keer voor een nieuwe gezonde grond in je tuin. Daar worden je planten, bomen en gras blij van!

Wanneer koop ik tuingrond?

Het perfecte moment is wanneer u uw tuin gaat herschikken. Of wanneer u een nieuw plantgebied gaat aanleggen. Je laat dan de oude grond afgraven en verwijderen en zorgt ervoor dat je nieuwe planten een goede start hebben door nieuwe tuingrond te storten. Deze tuingrond is verrijkt met mineralen en voedingsstoffen. Het resultaat is dat uw planten beter wortel schieten en er beter uitzien. Je zult zien dat alles wat je in de nieuwe tuingrond plant, het een stuk beter doet dan in de oude aarde.

Hoeveel tuingrond heb je nodig?

De tuingrond bij GP Groot wordt verkocht in 5 hoeveelheden: van 1 tot 5 kuub. Dat lijkt niet veel, maar als je het goed uitspreidt over de bestaande ondergrond kun je er toch een heel eind mee komen. Een kubieke meter is altijd meer dan u denkt. Heeft u hulp nodig bij het berekenen van het juiste bedrag? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Inbegrepen bij de tuingrond is transport, storten en het feit dat u de perfecte tuingrond heeft verrijkt met groencompost. Daar kun je jarenlang gebruik van maken. Zodat jij de komende zomer lekker in je eentje kunt zitten "Tuinesia".