Maak deze zomer een succes met deze drie tips!

0
744

Als u onlangs buiten bent geweest, zult u merken dat het weer alleen maar beter wordt. Tegelijkertijd worden we geconfronteerd met beperkingen: we moeten zoveel mogelijk thuis blijven, thuiswerken en natuurlijk een afstand van 1,5 meter aanhouden. Gelukkig verheugde premier Rutte ons onlangs met het goede nieuws dat het beleid versoepeld zal worden, inclusief het feit dat de horeca weer een stukje open mag.

We zetten dus een aantal stappen vooruit, maar we zijn er zeker nog niet helemaal. En om die reden heb ik besloten dat dit het moment is waarop je kunt beginnen met het optimaliseren van je eigen huis voor sociale gelegenheid (in een kleine kring), of gewoon voor jezelf. Dus hier zijn drie tips om je buitenleven te verbeteren:

Buitentafels

Het is heel simpel: als we niet op het terras kunnen zitten met een koud biertje in de hand met onze vrienden om ons heen, zullen we het zelf moeten maken. Het is belangrijk dat u uw vrienden ook daadwerkelijk een zitplaats kunt bieden. Investeer dus in een goede buitentafel. Mijn advies: je kunt een picknicktafel bestellen. Iedereen is lekker ruim, hij is stevig en is vaak gemaakt van kwalitatief goed hout!

Koop een parasol

Maar als je eenmaal gaat zitten, wil je het niet te warm krijgen. Een goede parasol kopen is dus geen overbodige luxe. Mijn advies: neem een ​​zweefparasol mee. Deze zijn zeer verstelbaar, zodat u altijd de juiste hoeveelheid schaduw heeft. Vergeet niet te kijken of de parasolvoet er al bij zit, of dat je deze nog apart moet kiezen. Dit laatste is vaak het geval!

Barbecue van formaat

Als je een paar mensen wilt hebben, moet je ze natuurlijk ook wat eten kunnen aanbieden. En een buitenfeest is pas echt compleet als er een barbecue gaande is. Bedenk goed wat voor soort barbecue je wilt. Te beginnen met de vraag of je een gasbarbecue of op kolenbasis wilt. Of wil je echt ‘all out’ gaan, dan kies je natuurlijk voor een kamado barbecue zoals de Bastard of de Big Green Egg.

U begrijpt het, er zijn nog een aantal stappen te nemen om uw gasten thuis goed te ontvangen. Maar eenmaal geregeld, kun je het samen echt leuk maken!