Dit voorjaar laat de zon zich in al zijn glorie zien. Echt om de natuur in te trekken. Dat doen we massaal, vooral omdat de huidige Corona-maatregelen ons dwingen om op zoek te gaan naar rustige plekken. Maar ook op tv worden we door de weermannen gewaarschuwd voor de kracht van deze heerlijke lentezon. We weten inmiddels allemaal dat het aanbrengen van zonnebrandcrème het motto is. Doordat de huid kwetsbaar is en hoewel je het als jongere niet direct merkt, kan zonneschade later voor serieuze problemen zorgen. Naast uitsmeren is ook het zoeken naar de schaduw een goed idee. Dat is sowieso lekker op een warme dag. Geniet van het prachtige uitzicht in de schaduw. En het mooie is, je kunt je eigen schaduw meenemen. Bij schaduwdoek plaza vind je allerlei handige doekjes om je tegen de zon te beschermen.

Schaduwdoek plaza: bescherm uzelf

Schaduwdoeken worden steeds vaker gevonden in bijvoorbeeld tuinen en op balkons. Ze bieden bescherming tegen de schadelijke uv-straling en zorgen natuurlijk ook voor de nodige verkoeling. Ook op natuurcampings en dagrecreatiegebieden doen de schaduwdoeken hun intrede. Denk maar aan kleine kinderen die buiten op het veld op een deken spelen. Hun huid is bijzonder kwetsbaar en u moet deze beschermen. Bij schaduwdoek plaza vind je de schaduwdoeken die je nodig hebt voor je verblijf buiten. Of het nu gaat om een ​​meer permanent doek voor in de tuin of een doek die je gemakkelijk tijdens een dagje uit kunt opzetten: schaduwdoek plaza heeft het allemaal. Uiteraard vind je bij ons ook alle benodigde materialen om het doek te bevestigen. En ook handig in deze onzekere tijden: ze zijn er in verschillende prijsklassen.

Geniet van de zon

Met een schaduwdoek geniet je zorgeloos van de zon. Want dat mag nog, maar met mate. En zelfs als je een schaduwdoek gebruikt, blijf smeren. Bescherm uw huid zoveel mogelijk. Je merkt pas veel later dat je huid verbrandt en dan kun je er niets meer aan doen. Maar als je al deze voorzorgsmaatregelen in acht neemt, staat niets een heerlijk buitenleven in de weg. Trek de natuur in en zoek dat plekje aan de rivier, op de heide of in het bos waar je de dag wilt doorbrengen. Trek je schaduwdoek aan, pak de e-reader en ontspan. En de eerste stap voor zo’n heerlijke dag is een bezoek aan het schaduwdoekplein.