Wimperextensions steeds populairder

0
1128

De populariteit van wimperextensions blijft groeien. Steeds meer vrouwen hebben behoefte aan mooie (re) wimpers. Zie je deze trend steeds vaker terugkomen in je omgeving, dat vrouwen langere en vollere wimpers hebben dan tot voor kort? De kans is groot dat ze wimperextensions hebben laten aanbrengen. Dit zijn losse, nepwimperharen die met lijm op hun eigen wimpers worden geplakt. Het verschilt per persoon hoe lang de wimperextensions blijven zitten, omdat het afhangt van de eigen groeicyclus en de verzorging van de wimpers. Maar gemiddeld duren ze ongeveer vier tot vijf weken. Het advies is echter om ze iets eerder te laten vervangen of opvullen om de volledige look te behouden.

De invloed van sociale media op wimperextensions

Niet alleen de beroemdste beroemdheden beïnvloeden de ongekende populariteit van wimperextensions. Ook sociale media spelen hier een grote rol, met het steeds groter wordende aantal influencers en al hun volgers die op hun ideaalbeeld willen lijken. Op verschillende social media kanalen laten diezelfde influencers zien hoe ze de wimperextensions erop lieten zetten en wat het eindresultaat is. Maar ook hoe u ze zelf kunt plaatsen! Dit is ook mogelijk, maar kan best een uitdaging zijn. Met twee pincetten moet je de haartjes zo dicht mogelijk bij elkaar zetten om de vol wimper look. Het advies is daarom altijd om naar een schoonheidssalon te gaan als je wimperextensions wilt.

Wimperextensions-salons.nl

Maar welke schoonheidssalon moet je hebben? Aan Wimperextensions-salons.nl De beste salons gespecialiseerd in het aanbrengen van wimperextensions zijn verzameld! Ideaal als je twijfelt over de kwaliteit van een salon bij jou in de buurt. Op deze website kunt u zien welke geverifieerde salons zich in uw regio bevinden en welke tarieven zij rekenen. En mocht je toch nog twijfelen over een schoonheidssalon waar je naar toe zou willen, dan kun je ook reviews lezen van klanten die de betreffende salons eerder hebben bezocht. Zo zorgen ze er bij Wimperextensions-salons.nl voor dat je kwalitatief hoogwaardige wimperextensions laat aanbrengen bij salons die veel waarde hechten aan excellente service en het gebruik van goede producten.

Heb je wimperextensions aangebracht? Kijk op de website van Wimperextensions-salons.nl en vind de perfecte salon voor jou in de regio. En heb je een beautysalon maar mis je je salon nog op de website? Neem dan direct contact met hen op.