Vier tips voor een stralende lente

0
1282

De kou verlaat Nederland steeds meer, de zon schijnt steeds meer en de temperatuur stijgt langzaam maar zeker. Dat kan maar één ding betekenen: de lente is weer begonnen! Voor velen het mooiste seizoen van het jaar. In dit artikel lees je vier tips om het meeste uit de lente te halen.

Naar buiten gaan!

De zon schijnt: ga eropuit. Niet alleen lekker, maar ook nog eens supergezond! Het zonlicht op je lichaam is de belangrijkste bron voor de aanmaak van vitamine D. Dit zorgt voor sterkere botten en tanden en verhoogt de weerstand. In het voorjaar kunt u buiten genieten van vele activiteiten. Pretparken openen weer hun deuren en dierentuinen zijn allemaal weer te bezoeken. Of ga zelf het bos in voor een heerlijke wandeling in de zon!

Een frisse blik

De lente heeft natuurlijk een frisse uitstraling nodig. Shop je nieuwe garderobe samen met vrolijke en zonnige kleuren. Vergeet je uiterlijk niet: restyl je kapsel naar het hipste model en ga volledig in de laatste mode. Vergeet niet je haar goed te verzorgen met de producten van Indola. Heeft u in het jaar last van een vervelende gele tint? Gebruik dan Fanola No Yellow Shampoo. Dit werkt voornamelijk geverfd haar en helpt je de mooie kleuren langer te behouden.

In vorm komen

Na de lente komt de zomer natuurlijk. De tijd van het jaar waarin je in topvorm en in vorm op het strand wilt paraderen. Profiteer van je sportschoolabonnement en word een echte fitboy of fitgirl. De lente heeft natuurlijk ook als voordeel dat je lekker buiten kunt sporten. Trek je hardloopschoenen aan en ren voor een mooie ronde. Of haal de racefiets uit de schuur voor een heerlijke tocht. Of doe het wat rustiger aan en neem de fiets naar het werk in plaats van de auto of het openbaar vervoer. Elke vorm van lichaamsbeweging helpt je om je lichaam beach-proof te maken, zelfs die korte wandeling in je lunchpauze draagt ​​hieraan bij.

Geweldige voorjaarsschoonmaak

Waarschijnlijk niet je favoriete baan, maar het geeft veel voldoening: de grote voorjaarsschoonmaak. Haal de lente in huis en gooi alle onnodige rotzooi uit je huis. Het voordeel van de extra ruimte is dat je hem weer kunt gebruiken voor vrolijke planten. Met de extra kleur in huis voel je je een stuk gelukkiger!