Het huren van een afvalcontainer is essentieel bij uw verbouwing

0
801

Een verbouwing is een ingrijpende zaak in uw leven. Je zet je hele huis neer "ondersteboven" en moet er dan iets moois van maken. Het gevaar dat u door al het afval en puin het overzicht verliest, is zeer reëel. U kunt nog steeds plannen en alles onder controle hebben, als u uw puin en afval niet goed kunt verwijderen, gaat het nog steeds mis. Zorg daarom dat u op tijd een afvalcontainer regelt. Een afvalcontainer huren is helemaal niet moeilijk en zorgt ervoor dat je weer overzicht krijgt.

Het huren van een puincontainer geeft niet alleen overzicht

Dat is natuurlijk een van de grote voordelen van het huren van een afvalcontainer. Maar er is meer. Op deze manier hoeft u geen wekelijkse of dagelijkse rit naar de stortplaats te maken waarvoor u ook een trailer moet regelen. U hoeft geen vrienden in te schakelen om u te helpen bij het legen van de trailer op de stortplaats. Er is echter nog een voordeel aan het huren van een afvalcontainer. De veiligheid! Door het puin elke keer rechtstreeks in de puincontainer te gieten, zorgt u voor veiligheid. Je hebt elk stuk puin maar één keer in je handen. Daarnaast is het ook veiliger dat er geen stapels puin in de kamer liggen. Dat maakt het gevaar van struikelen of trappen met nagels een stuk kleiner.

Zorg voor de juiste afvalcontainer

Er zijn verschillende soorten afval. In Nederland hebben we een strikte wetgeving over de verwijdering van al het afval. We moeten alles zoveel mogelijk scheiden. Je weet wel. Het restafval gescheiden van het GFT en dat gescheiden van de plastic verpakkingen. Maar hetzelfde geldt voor bouwafval. U heeft te maken met verschillende soorten afval. Droge stenen mag je bijvoorbeeld niet bij het dakafval weggooien en chemisch afval moet altijd volledig gescheiden worden gehouden. Ook voor asbest is er een speciale regeling.

Bepaal vooraf welke container u nodig heeft

Gaat u uw houten bijkeuken slopen? Dan heb je een bak nodig voor het houtafval. Zit er een bitumen dak op die bijkeuken? Dan moet hiervoor een aparte container zijn. De juiste afvalcontainer huren is niet moeilijk, het is vooral een kwestie van goed bepalen welk afval je moet afvoeren. De mensen van de klantenservice staan ​​klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de verschillende mogelijkheden. Zo kan uw verbouwing echt goed van start gaan.