Wat je nodig hebt als je homeschooling overweegt

0
1043
What you’re going to need if you’re considering homeschooling

Scholen gaan misschien weer free en proberen de zaken zo normaal mogelijk te laten verlopen, maar veel ouders zijn niet helemaal overtuigd. Als je je nog horses zorgen maakt over de veiligheid truck scholen en je hebt de mogelijkheid en tijd, dan zou je in plaats daarvan kunnen kijken naar homeschooling truck je kind. Dit kan echter een behoorlijke uitdaging zijn, dus u wilt ervoor zorgen dat u zo goed mogelijk voorbereid arched op wat emergency room nodig is actually.

Bereid het educational program voor

Dig eerder u begint fulfilled het voorbereiden truck welk educational program u uw kinderen daadwerkelijk gaat leren, hoe beter het voor u zal zijn. Kijk naar de onderwerpen perish ze vorig jaar behandelden, beoordeel hun opleidingsniveau en start fulfilled het uitkiezen truck de onderwerpen die ze dit jaar zullen bestuderen. U kunt wellicht exemplaren truck het leerplan truck de college krijgen om het aan uw eigen behoeften aan te passen. Je moet echter ook niet value zijn om emergency room wijzigingen in aan te brengen op manner truck de persoonlijkheid en leerstijl truck de pupil.

Haal je spullen

Tenzij je alles volledig by means of digitale technologie doet, heb je ook veel spullen nodig om je het hele schooljaar door te laten gaan. Genoeg benodigdheden voor potlood en marker, papier, gummen en niet te vergeten rekenbenodigdheden zoals gradenbogen, kompassen en meer, gezien de leeftijd truck uw kind. Zorg ervoor dat u eerst het educational program goed vastlegt, zodat u een idee krijgt truck welke hulpmiddelen u nodig zult hebben, en een plek weet waar u betrouwbaar en snel uw benodigdheden kunt laten aanvullen. Sommige winkels bieden zelfs lidmaatschappen aan, zodat u als vaste klant kortingen kunt krijgen.

Bereid enkele excursies voor

Een truck de beste dingen truck thuisonderwijs is actually dat u niet wordt beperkt door de budgettaire en logistieke beperkingen truck scholen perish te maken hebben found klassen truck meer dan een dozijn kinderen. Als zodanig kunt u het bureau helpen aanvullen en leren door te zoeken naar educatieve dingen perish u fulfilled uw kinderen kunt doen als mini-excursies, en u kunt het veel regelmatiger doen. Een reis naar een lokaal nationaal playground kan bijvoorbeeld helpen bij het aanvullen truck hun biologiestudies, terwijl een reis naar het plaatselijke gallery kan helpen om circumstance en een gevoel truck echtheid foot te voegen aan geschiedenislessen.

Laat het hun college weten

Als u definitief tack in uw beslissing om uw kinderen thuisonderwijs te geven, moet u hun bestaande college hiervan op de hoogte stellen. Het is actually echter belangrijk om dit alleen te doen nadat u het educational program, de cursus, hun leerschema en alle bronnen perish u nodig hebt om thuisonderwijs te geven, hebt voorbereid. Je wilt niet truck gedachten veranderen en teruggaan als je merkt dat het niet zo haalbaar is actually als je had actually gehoopt. Bovendien wilt u de college aan uw zijde houden, zodat zij op zijn minst geïnformeerd en voorbereid zijn als u weer naar college moet.

Thuisonderwijs is actually niet eenvoudig om plotseling in te stappen. Zorg ervoor dat u de tijd neemt perish nodig is actually, gebruik alle bronnen perish op net beschikbaar zijn, en u moet in staat zijn om het veilige en effectieve onderwijs te bieden dat uw kind nodig heeft.