Handen onthullen veel over iemands persoonlijkheid en hoe hij of zij over het leven denkt. Vroeger was het een kermisattractie, maar tegenwoordig is handlezen een serieus beroep en bezoeken veel mensen jaarlijks een handpalmlezer om meer inzichten over zichzelf te krijgen. Niet alleen de lijntjes in je hand geven veel informatie weg, maar ook de grootte van je handen, de structuur van de huid en de lengte van je vingers en vingerkootjes. Wat zeggen je handen over jou?

Het verschil tussen links en rechts

Je handen kunnen laten zien hoe je de wereld buiten jezelf ervaart, maar ook hoe je wereld er van binnen uitziet. Je linkerhand vertegenwoordigt je hart en je innerlijke wereld. Uw rechterhand vertegenwoordigt uw hoofd en hoe u zich naar de buitenwereld presenteert. Als uw linker- en rechterhand duidelijk verschillend zijn, betekent dit waarschijnlijk dat u veel verschillende talenten heeft en vaak voor keuzes staat. Beslissingen nemen en keuzes maken kan in dit geval erg moeilijk zijn, omdat soms je hoofd en je hart allebei iets anders willen. Het is daarom belangrijk om je hier goed van bewust te zijn bij het nemen van grote beslissingen in het leven. En weet dat uw hart meestal gelijk heeft. Je hoofd is gemakkelijk te beïnvloeden door externe factoren en daardoor veranderlijk. Je hart vertegenwoordigt in wezen wie je werkelijk bent.

De grootte van je handen en de lengte van je vingers

De grootte van je handen kan ook veel onthullen over je persoonlijkheid. Mensen met grote handen staan ​​bijvoorbeeld algemeen bekend als levensgenieters. Ze zijn geduldig en kalm van aard. Mensen met kleine handen zijn vaak snelle denkers en soms een beetje ongeduldig. Ze zijn proactief en hebben een goed overzicht. Als je lange vingers hebt, betekent dit dat je analytisch bent.

Hand lijnen

Er lopen drie primaire lijnen in uw hand: uw levenslijn, uw hartlijn en uw hoofdlijn. Hieruit kun je veel lezen. Zijn uw handen bijvoorbeeld lang en duidelijk zichtbaar? Dan heb je een sterk karakter. Wat je denkt, wilt en voelt is met elkaar in balans. Ben jij iemand met handen vol fijne lijntjes? Dan ben je waarschijnlijk heel gevoelig of hooggevoelig. Je kunt de vele indrukken die je om je heen krijgt minder goed verwerken en je voelt je al snel overprikkeld. Voor mensen met fijne lijntjes en een fijne huid is het goed om veel in de natuur te zijn en het lichaam regelmatig te bewegen. Zo kunnen ze de indrukken gemakkelijker een plaats geven en rust vinden in hun hoofd.

Laat uw hand lezen door een professional – ook online

Benieuwd wat uw handen over u te zeggen hebben? Laat uw handen lezen door een professionele handpalmlezer en leer uzelf beter kennen. Hiervoor kun je bij een handpalmlezer terecht, maar tegenwoordig (en zeker in deze tijd van social distancing) kunt u uw handen ook online laten lezen met een handpalmlezer die beschikbaar is via chat! U stuurt eenvoudig foto’s van uw handen en de handpalmlezer gaat voor u aan de slag. Super handig!