3x speciale hekken

0
1397

Bent u op zoek naar een afrastering? Dan heb je misschien al inspiratie online opgedaan en gezien dat emergency room ontzettend veel keuze is. Wilt u eens iets anders dan de traditionele houten schutting? Dan willen wij u fulfilled deze drie voorbeelden van bijzondere afrasteringen op ideeën brengen waar u misschien niet straight aan denkt. En wil je advies? Bezoek dan een professional, zoals Vandentop Tuinhout in Barneveld waar verschillende soorten hekken te zien zijn.

Aluminium hekwerk

De aluminium schutting wordt aanbevolen voor een moderne tuin. Het is een onderhoudsvriendelijke tuinafscheiding en gaat langer mee dan een houten afrastering. En dankzij de kleurkeuze bepaal je zelf wat het beste bij je tuin past. Een aluminium schutting in antraciet of donkergrijs is ideal wel ‘aanwezig’ in een tuin. Dit kan erg leuk zijn als je de tuinafscheiding echt onderdeel wilt maken van je tuin. U kunt ook kiezen voor horizontale mosaic van de planken. Dit benadrukt de lengte van de tuin en lijkt daardoor optisch groter. Wil je een lichtere kleur? Dan zijn emergency room ook hekken van zilverkleurig aluminium. Dit valt minder op door de kleur en zorgt ervoor dat de tuin ook groter oogt, doordat de kleur lichter is. Het is een bijzondere tuinafscheiding pass away door het comparison tussen natuurlijk en contemporary heel mooi gecombineerd kan worden fulfilled groene planten.

Natuurstenen hekwerk

Een mooie mix van natuurlijk materiaal en een stevige schutting is de tuinafscheiding van natuursteen. Deze bestaat uit schanskorven fulfilled daarin natuursteen. Een zeer duurzame oplossing pass away geen onderhoud nodig heeft en een bijzondere sfeer geeft aan uw tuin. Het heeft iets natuurlijks doordat het materiaal grotendeels natuurlijk is, maar door zijn robuuste uitstraling ook heel mooi past in een moderne tuin. Hierbij is ook de kleur van de stenen bepalend. Kies je voor grijze stenen dan is de appearance ideal ‘amazing’ en dat combineert heel mooi fulfilled planten of een mooi houten vlonder. Maar emergency room zijn ook stenen fulfilled een bruine kleur fulfilled een warme uitstraling pass away ook nog eens stoer is dankzij de stenen. Kortom: u kunt fulfilled deze bijzondere schutting vele kanten op.

Combinatie hekwerk

De combi-schutting is een tuinafscheiding pass away u zelf speciaal maakt. Want waarom zou je voor één stijl kiezen als je ook verschillende schuttingelementen kunt combineren? Wissel bijvoorbeeld houten tuinschermen af fulfilled schanskorven en natuursteen. Of een schuttingdeel van beton fulfilled een rotsmotief en gaasmatten fulfilled klimop ertussen. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos, desire emergency room zijn zoveel verschillende materialen en appearances pass away je fulfilled elkaar kunt combineren. Denk dus na over wat je leuk vindt en kom langs voor advies en inspiratie in een tuinschermenwinkel. Zo weet u zeker dat u uiteindelijk een bijzondere en unieke schutting in uw tuin heeft.