Gastenboek


Workshop, babyshower of kinderfeestje bij ons gedaan?
Schrijf hier wat je er van vond:

 

Jaccoline, 5 juli 2017
Ik heb de workshop etagere gedaan. Het was echt super leuk en een aanrader voor iedereen! De sfeer is gezellig en de vrouwen die het organiseren zijn super tof en creatief!
Mieke, 27 maart 2017
i.v.m. de verjaardag van een vriendin zijn we als verrassing naar deze workshop gegaan. We hebben er erg van genoten. We beseften niet dat we met z'n allen zo creatief waren. En het leuke ervan is: je houdt er een leuke armband aan over.
Cindy, 27 maart 2017
Zaterdag met al mijn lieve vriendinnen een workshop wraparmbandjes maken gehad. Super gezellig!! Je wordt verwend met koffie/thee en wat lekkers en hebt ruime keuze uit kleuren van bandjes en bedeltjes. Mooie locatie en vriendelijke, gezellige begeleiding! Was super. Bedankt!
Tanja, 26 maart 2017
Zaterdagmiddag leuke, leerzame en bovenal gezellige workshop gehad. Heleen gaf duidelijk uitleg over hoe we mooie wrap armband konden maken. Daarna lekker zelfstandig aan de slag en ondertussen een kopje thee, wat lekkers en bovenal gezellig bijkletsen met elkaar.
Ria, 14 maart 2017
Wij vonden de workshop etagere maken erg leuk en ook de lekkere hapjes vonden wij leuk en het was gezellig en een leuke locatie.
Sylvia, 23 februari 2017
Met mijn dochter een etagère en diverse hapjes gemaakt. Gezellige grote ruimte en zeer fijne begeleiding. We hebben genoten; ook van de hapjes in de auto tijdens de terugrit.
Martin, 1 november 2016
6 oktober 2016 workshop "etagère" gedaan met de PV. Gezellig, leuk en creatief. Zeer ruime keus uit serviesrestanten van allerlei aard. Goed voorbereid en duidelijke uitleg.
Diana, 14 oktober 2016
Leuke, enthousiaste workshop gedaan! De dames konden de grote (25) groep goed aan en waren behulpzaam. Er was genoeg te kiezen en lekkere hapjes om te maken. Top!
Wanda, 13 oktober 2016
Workshop etagère en hapjes was zeer geslaagd! Ruime keus uit serviesgoed om je eigen etagère te bouwen. Sis@work heeft duidelijk ervaring, want ze geven praktische tips en bruikbare adviezen; ze waren goed voorbereid op onze komst. We komen volgend jaar weer!
Meta, 7 oktober 2016
Zaterdag 1 oktober was heel gezellig. We gingen allemaal met een leuk versierde steigerplank naar huis! Bedankt!
Leny, 6 oktober 2016
Het was een hele gezellige workshop om de steigerplank te pimpen. Hele gezellige locatie..... Koffie met gezellige etagère vol koekjes, was echt geweldig. Was echt een geslaagde zussendag. Bedankt!
Kim, 5 oktober 2016
Zaterdag 1 Oktober hebben wij het vrijgezellenfeest gevierd van mijn schoonzus, wij hebben o.a. wrap armbandjes gemaakt. We hebben allemaal een andere creatie gemaakt. Het was heel erg leuk en super geregeld! Bedankt!
Marije, 28 september 2016
Afgelopen zaterdag hebben wij genoten van een super leuke snoeptaart workshop. Op locatie, wat voor ons van groot belang was, hebben de kinderen van de opvang het enorm naar hun zin gehad. Heel erg bedankt hiervoor!
Ilze, 18 augustus 2016
Afgelopen vrijdag gingen we met 5 vriendinnen aan de slag tijdens de workshop steigerhout-pimpen. Erg leuk en gezellig én met leuk verrassende creaties als resultaat.
Karin, 31 augustus 2016
zaterdag j.l. een workshop steigerplankpimpen gehad met een groep vriendinnen. leuke materialen, beetje weinig keuze in pimpspullen. Er waren maar twee voorbeelden, maar het eindresultaat was bij iedereen leuk. Koffie thee en lekkers erbij. Een gezellige middag gehad.
Sandra, 29 juli 2016
Een ontzettend leuke middag gehad,je kan er volop je creatie in kwijt voor ieder wat wils! De ene maakte een armband de ander een steigerplank opgepimpt. Een erg gezellige middag gehad met vrolijke en behulpzame begeleiding.
Alexandra, 29 juli 2016
Afgelopen woensdag een super gezellige en leuke workshop etagere maken gedaan. 6 dames en lekkere hapjes is altijd feest! Heel erg bedankt voor deze toffe bijdrage aan een zeer geslaagd vrijgezellenfeestje!
Ria, 24 juli 2016
We hebben een gezellige middag gehad met 2 workshops voor ons teamuitje. We vonden het allemaal erg leuk om te doen. Bedankt voor jullie goede zorgen en hulp er iets moois van te maken.
Marieke, 5 juli 2016
Afgelopen zaterdag een hele leuke workshop wraparmband maken gehad. Mooie locatie en gezellige sfeer! Zeker een aanrader voor vrijgezellenfeestje, zussendag of uitje met collegas!! Bedankt!!
Astrid, 27 juni 2016
Wij hebben een hele gezellige middag gehad bij jullie workshop etagere maken. Leuke verrassing voor onze 50 jarige vriendin. Helemaal haar smaak! Bedankt!
Maike, 27 juni 2016
Eerst hebben we lekker zitten snuffelen op zoek naar het perfecte servies voor de etagère.. Daarna hebben we zelf hapjes gemaakt wat een leuke afwisseling was! We kwamen bijna tijd tekort! Wij hebben een super gezellige creatieve middag gehad en heerlijk gesnoept!
Gerda, 22 juni 2016
Ik ben samen met mijn vriendin geweest het was een kado voor haar verjaardag we hebben de etagere gemaakt en hebben een hele gezellige avond gehad.
Henrike, 21 juni 2016
Met vijf schoonzussen volgden we de workshop steigerplank pimpen. We hebben een leuke, gezellige avond gehad. De locatie is prachtig en lekker dicht bij de binnenstad. Ondanks dat we een half uur later binnenvielen hadden we genoeg tijd om een mooi resultaat te maken. Verbeterpunten zijn: eventueel nog wat extra accessoires toevoegen om je plank te pimpen, zodat je nog meer keuze hebt en je eigen creativiteit kunt laten gaan. En iets meer support in het meedenken. Verder helemaal top! Dankjulliewel!
Angelique, 20 juni 2016
Het was een super leuk feestje echt een vullend programma en de kindjes super trots op hun taart!
Wil, 7 juni 2016
Het was heel gezellig om met gemeleerd gezelschap met je handen bezig te zijn. Zeker ook voor onze vrijgezelle dame. En daar ging het om!! De workshop etagère maken vind ik matig.
Marieke, 5 juni 2016
Wij zijn het vrijgezellen feest voor bruid Marina met 9 dames bij jullie gestart, de Workshop etagere maken was heel gezellig en gesmuld van alle lekkers. Bij iedereen is het gelukt om helemaal naar eigen smaak een mooie etagere te maken en goed gevuld mee te nemen. we hebben genoten ook van de enthousiaste uitleg en begeleiding en van de leuke lokatie. Bedankt!
Anne, 29 april 2016
Onze zus hebben we verrast met een workshop steigerhoutenplank pimpen voor haar vrijgezellenfeestje. Het was erg gezellig, ieder met zijn eigen creativiteit ging aan de slag. Enthousiast werd de workshop begeleid en ook was het gezellig aangekleed. Zeker een aanrader.
Marijke, 15 april 2016
Voor de middagvulling van onze zussendag hadden we gekozen voor de workshop steigerplank pimpen. Wat een goede keus bleek dat te zijn! Gezellig en met alle ruimte voor je eigen stijl en creativiteit. Een zeer geslaagde middag waar we met veel plezier op terugkijken :-)
Ellen, 7 april 2016
De tapasworkshop was goed voorbereid, alles stond klaar. De jongens konden gelijk aan de slag. Nadien hebben we gezellig alle lekkere hapjes opgegeten!
TON Nisse, 18 februari 2016
Voor de vereniging T.O.N uit Nisse kwam Heleen in het Dorpshuis de workshop wraparmband begeleiden, we hebben een gezellige avond gehad, iedereen ging met een mooie creatie naar huis. Laat nu het voorjaar maar komen met al die vrolijke kleurtjes!
Hatice, 18 februari 2016
Vond de workshop (tapas) zeker geslaagd. Alles was goed verzorgd en het was heerlijk.
Miranda, 28 januari 2016
Wij hebben vorige week de workshop steigerplank pimpen gedaan en was erg leuk om te doen!! En natuurlijk ook gezellig met een clubje meiden :-) Bedankt voor de gezellige middag!
Merel, 24 november 2015
Gezellig en creatief samenzijn bij Sis@Work. Creatieve hapjes(erg leuk bedacht) en een zelfgemaakte etagère die vol en ingepakt mee naar huis ging. Bedankt!
Carna, 22 november 2015
Wat een leuke workshop! Een prachtige etagère gemaakt. Een leuk aandenken aan onze vijftigste verjaardag!
Monique, 18 oktober 2015
Heerlijke workshop tapas gehad. Goede begeleiding en heerlijke tapas gegeten. Voor herhaling vatbaar.
Ineke, 14 september 2015
Zaterdag 12 september workshop etagere maken met de "meiden"! Was heel erg leuk, goed verzorgd en mooie lokatie! Sis@Work blijft in onze gedachten en in onze woonkamer, keuken of serre!
Jannetta, 23 juni 2015
Leuke workshop etagère maken! Lekker snuffelen tussen al die dozen servies, er viel genoeg te kiezen... We hebben een leuk aandenken. Bedankt en tot gauw weer!
Ilse, 20 juni 2015
Bedankt voor de leuke workshop etagère maken! Was heel erg geslaagd voor het vrijgezellenfeestje.
Marielle, 16 juni 2015
Afgelopen zaterdag de workshop decopatch gedaan. Ik vond het super leuk en een ontspannende bezigheid! Ik ga dit zeker onthouden voor een evt. zussendag! Hetgeen ik gemaakt hebt viel erg in de smaak bij de kinderen!
Leonie, 15 juni 2015
De workshop decopatch van afgelopen zaterdag is erg goed bevallen! Het resultaat is erg leuk geworden!
Alinda, 2 juni 2015
Afgelopen zaterdag genoten van een workshop 'wraparmbanden' maken. Het was er gezellig, we werden goed geholpen en het resultaat mag er zijn (al zeg ik het zelf ;))! Bedankt!
Eleonora, 1 juni 2015
Bedankt voor de leuke workshop wraparmband maken afgelopen zaterdag! Alles was perfect geregeld.
Marianne, 30 mei 2015
Wat was dat ontzettend leuk!!!
goeie invulling voor een vrijgezellenfeestje! iedereen ging met wat moois naar huis. Een persoonlijk getinte steigerplank!! ook een gezellige locatie, goed te combineren met de vele terrasjes in de buurt. en het zijn gezellige meiden!
Anne mieke, 18 mei 2015
Afgelopen vrijdag een hele leuke steigerhout plank gepimpt samen met mijn collega's. Ze vonden het ook allemaal leuk. Alles werd goed uitgelegd, en iedereen was leuk bezig met de workshop. Bedankt voor de gastvrijheid en de leuke workshop.
Mirjam, 26 april 2015
Gisteren een hele leuke workshop gedaan bij sis@work!! We hebben allemaal een heel mooie steigerplank gepimpt! Dankjewel voor jullie gastvrijheid.
Anja, 2 april 2015
Steigerhout gepimpt met de familie, zeer geslaagde middag. Bedankt.
Marcel, 18 maart 2015
2 super leuke creatieve avonden gehad met mijn collega's en aanhang. De etagères doen goed dienst ;-)
Brenda, 11 maart 2015
Gisteren enorm leuke workshop gehad etagere maken, echt super leuk gedaan!!! Klein tipje misschien voor de theelabels, een perforator ;) Maar verder top leuke uitzoek en leuke lekkere hapjes!!!
Corina, 9 maart 2015
Mijn dochter heeft met haar vriendinnen een wrap-armband gemaakt. Alle meiden vonden het heel leuk. Mijn dochter heeft nog heel vaak gezegd dat ze het zo naar haar zin heeft gehad. Bedankt!!
Marlies, 9 maart 2015
hele leuke decopatch avond gehad. Ik ben niet zo'n creatieveling maar dit is heel relaxed, iedereen kan het! Intussen lekker bijkletsen met vriendinnen. Ik vond het zo leuk om te doen, dat ik inmiddels al gekeken heb om zelf materiaal aan te schaffen en ik zie overal mogelijkheden in om met decopath spulletjes in huis te 'pimpen'.
Rosanne, 21 januari 2015
Super gezellige en creatieve middag gehad met collega's waarbij we allemaal een leuke steigerplank mee naar huis namen! Zeker een aanrader. Enne... wij komen terug als de tapasworkshop van de grond is :)
Marjolein, 21 november 2014
We hebben met de Personeelsver. De Bevelanden (SVRZ) een geweldige workshop gehad. Op naar de volgende keer.
Matinne, 22 oktober 2014
Op het vrijgezellenfeestje van m'n zus hebben we de workshop steigerhout pimpen gevolgd. Het was erg leuk en gezellig, duidelijke uitleg en leuk om de verschillende resultaten te zien! Veel succes en plezier met de workshops geven, we zullen het anderen zeker aanraden!
Daisy, 31 augustus 2014
Op 23 augustus het vrijgezellenfeest van mijn zus gehad. Alles was super goed verzorgd en super leuk dat jullie ook meedenken in verschillende opties zoals bij ons, de workshops etagère maken en steigerhout pimpen werden gecombineerd. Echt een aanrader!
Leonie, 24 augustus 2014
Erg leuke workshop steigerhout pimpen gehad dit maakte het vrijgezellenfeest erg gezellig
Elselien, 16 juli 2014
Hele leuke babyshower gehad voor vriendin en mama to be Caroline!
Bea, 16 juni 2014
Beste dames, Leuke en gezellige workshop. Echt aan te bevelen. Etagère reeds gebruikt bij examenfeestje!
Anita, 13 juni 2014
Hallo dames, een super leuke en gezellige workshop gehad. Ik heb mijn mooie etagère thuis op de eettafel staan. Hartelijk bedankt.
Angie, 11 juni 2014
Hallo, Het was een keileuke workshop. Het was heel goed verzorgd. De uitleg was duidelijk, de dames van de workshop waren heel vriendelijk. Kortom het was een gezellige middag en het idee was heel leuk om te doen.
Petra, 11 juni 2014
Leuke workshop. Zeker voor kinderen. Ook met collega's is het leuk om te doen.
Marjan, 2 juni 2014
Op 28 mei hebben we voor de leden van onze personeelsvereniging een workshop "steigerhout pimpen" georganiseerd. Wat was dat leuk! Vele variaties van planken zijn de revue gepasseerd: voor in de tuin, op de kinderkamer, in de hal.. Door het enthousiasme van iedereen én de vele lekkernijen was dit een geslaagde avond. Bedankt! We komen zeker terug.
Marlies, 21 mei 2014
Hele leuke workshop wraparmband gedaan. Samen met mijn zus hadden we dit geregeld voor moederdag! Ze vond het erg leuk. En het resultaat mag er zijn. Supergezellig, goede uitleg, heel vriendelijk, behulpzaam. Denk dat het ook leuk is voor vriendinnengroep!
Hans, 19 mei 2014
Leuk om steigerhout op deze wijze te pimpen. Onder jullie bezielende leiding een succes.
Leanne, 19 mei 2014
Zaterdag hebben we als verrassing een Babyshower arrangement aan een vriendin gegeven! We hebben een hele leuke middag gehad! De chocolaatjes/koekjes vonden we zelf wat weinig voor een 'high tea' en een radio of muziekje aanzetten is misschien ook een goede tip! Bedankt voor de leuke middag!
Leanne, 18 mei 2014
Hele leuke workshop gehad voor een babyshower!
Karlien, 28 april 2014
De workshop Etagère maken was erg leuk en erg geslaagd met vriendinnen. Hou ons op de hoogte van de nieuw workshop die jullie nog gaan organiseren. Succes met alles!
Virginie, 14 april 2014
Een leuke etagere gemaakt met een paar vriendinnen, het was een zeer geslaagde middag. Ik vertel het zeker door. Hou mij op de hoogte als er nog meerdere workshops in de toekomst bij mochten komen. Wie weet zie je ons dan weer. Succes.
Elselien, 2 april 2014
Het was echt heel erg leuk om zo een wraparmband te maken en hoop dat jullie het ook leuk vonden. Groetje Elselien
Annelies, 16 maart 2014
We hebben een gezellige zussenmiddag gehad en ben erg blij met mijn steigerhouten plank die we gemaakt hebben!
Gerry, 24 januari 2014
Afgelopen woensdagavond hebben wij de jaarlijkse ladiesnight van de Personeelsvereniging laten verzorgen door Sis@work. De keuze bestond uit decopatch of een wraparmpand maken. Beide workshops waren zeer de moeite waard! Gezellige sfeer, voldoende materialen en thee/koffie/lekkers. Zeker voor herhaling vatbaar!
Meliza, 26 november 2013
Kort geleden m'n zusje verrast met een babyshower. Gezellige middag gehad. Het maken van de wraparmband en de luiertaart was erg geslaagd. De hightea-hapjes waren wel wat weinig voor de hoeveelheid mensen.
Judith, 21 november 2013
Op vrijdag 18 november een hele leuke workshop etagère maken gedaan, en ook heerlijke hapjes gemaakt voor erop. Het was erg leuk, ik heb genoten!
Corine, 19 november 2013
Met collega's naar de workshop wraparmbanden maken geweest. Was erg leuk en gezellig.
Lianne, 19 november 2013
Verrast met een workshop etagere maken en deze gevuld met hapjes. Mijn vrijgezellenfeest begon zo op een hele leuke manier! Erg gezellig!
Jolanda, 19 november 2013
Met een vrijgezellenfeestje de workshop etagere maken gedaan. We hebben een hele leuke, gezellige middag gehad. We gingen allemaal weg met een leuk en mooi resultaat, en de andere dag lekker gesmuld van de hapjes.
Cobie, 18 november 2013
14 november een workshop gedaan bij Sis@Work met collega's. Het was superleuk en we hebben allemaal een leuke wraparmband. En heel goed verzorgd. Toppie!!!!!
Charmelle, 18 november 2013
Laatst een top uitje gehad met collega's. Etagere's en hapjes gemaakt bij Sis@Work! Heel top en goed georganiseerd! Echt een aanrader!
Marjolijn, 12 oktober 2013
Vandaag een geweldige workshop gehad van decopatch. Heerlijk met de schoonzussen geplakt. Het resultaat was prachtig.
Daniëlle, 3 oktober 2013
Ik heb pas mijn vriendin verrast met een workshop bij Sis@Work, voor haar verjaardag. Het was een gezellige avond! We zijn allebei blij met onze mooie wraparmband!! We komen vast nog eens terug voor een andere workshop ;-)
Sanne Meerdink, 5 augustus 2013
Zaterdag ontzettend verwend tijdens de babyshower. Erg leuk en goed georganiseerd!
Sanne, 5 augustus 2013
Hoi!! Bedankt voor de gezellige workshop (babyshower) afgelopen zaterdag! Het was een zeer geslaagde middag!
Chantal, 3 augustus 2013
Gezellige babyshower gehad! Mooie luiertaart en wraparmband gemaakt! Leuk bedrijf, gerund door 2 vrolijke zussen! Echt een aanrader! Succes!
Nadine, 10 juni 2013
Met een vrijgezellenfeestje de workshop 'etagère maken' gedaan. Het was een erg geslaagde, gezellige middag! Zeker een aanrader!
Karen, 20 mei 2013
Het was erg leuk een workshop wraparmband bij jullie te volgen! Er was veel keus uit mooie materialen...
Elize, 12 mei 2013
Leuke workshop (armband maken) gedaan bij Sis@Work..... Aanrader!!!